Gizlilik bildirimi ziyaret ve katılım Prevenza (TR – Privacy)

Home » TR » Gizlilik bildirimi ziyaret ve katılım Prevenza (TR – Privacy)

Gizlilik Beyanı

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. Bu yüzden hangi bilgileri topladığımızı ve ne nedenle yaptığımızı açıklığa kavuşturuyoruz.

Gizlilik bildirimimiz hakkında sorularınız varsa lütfen bize ulaşın .

Postbus 10236, 1001 EE Amsterdam merkezli prevenza, bu gizlilik bildiriminde gösterildiği gibi kişisel verilerin işlenmesinden sorumludur.

https://www.prevenza.nl P.O. Box 10236, 1001 EE Amsterdam + 31 20 846 1898. Bay. De Ruijter, administratie@Prevenza.nl üzerinden ulaşılabilen Prevenza ‘nın veri koruma memuruna aittir.

Prevenza hizmetlerimizi kullanarak kişisel verilerinizi işler ve/veya bize sağladığınız için. Aşağıda, işlemdeki kişisel verilere genel bir bakış bulabilirsiniz:
-İsim ve soyad
-Cinsiyet
-Doğum tarihi
-Adres bilgileri
-Telefon numarası
-E-posta adresi
-Bu web sitesinde, yazışmalarda ve telefonla profil oluşturarak örneğin aktif olarak sağladığınız diğer kişisel veriler
-Web sitemizde faaliyetlerinizi hakkında bilgi
-Internet tarayıcısı ve cihaz türü

Prevenza aşağıdaki özel ve/veya hassas kişisel verileri işler:
-Sağlık
-Biyometrik veriler

Prevenza, koruyucu tıbbi muayene, mesleki denetimler ve sağlık kontrolleri yöneten yasal düzenlemeler sonucunda kişisel verilerinizi işler.

Eğer sadece Web sitesini ziyaret edin ve bizden bir hizmet almayın (katılım veya koruyucu bir tıbbi muayene için kaydolun), kişisel veriler 8 ve 9 numara ile işlenecektir.

Aşağıda topladığımız bilgileri ve hangi amaçları/nedenleri bulabilirsiniz:

İşlenmiş kişisel veriler İşleme nedeni
1. isim ve soyad Kişinin tanımlaması ve tıbbi muayeneye katılma ve zorunlu mesleki muayene durumunda herhangi bir kayıt için uygun tennaasstelling.
2. cinsiyet Kimlik ve kayıt (bakınız 1) ve Onderzoeksuitslagen ‘in doğru yorumlanması cinsiyetiniz tarafından etkilenir.
3 Doğum tarihi Kimlik ve kayıt (bkz. 1) ve Onderzoeksuitslagen ‘in doğru yorumlanması yaşınıza göre etkilenir.
4. Adres detayları Kimlik ve kayıt (bakınız 1) ve posta ile iletişim dahil (ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) randevu teyidi, tıbbi muayene ve değerlendirme hakkında kişisel rapor.
5. telefon numarası Tıbbi araştırmalarınız hakkında iletişim.
6. e-posta adresi Tıbbi araştırmalarınız hakkında iletişim.
7. bu web sitesinde, yazışmalarda ve telefonla profil oluşturarak örneğin aktif olarak sağladığınız diğer kişisel veriler Tıbbi araştırmalar veya tıbbi muayene sorularına katılım için aktif olarak sağlanan bilgiler.
8. Web sitemizde faaliyetlerinizi hakkında bilgi Web sitemizdeki Kullanıcı deneyimini geliştirmek için.
9. Internet tarayıcısı ve cihaz türü Web sitemizdeki Kullanıcı deneyimini geliştirmek için.
İşlenmiş özel kişisel veriler İşleme nedeni
1. Sağlık Tıbbi muayeneye katılım. Bu bilgiler, tıbbi raporunuzu ve zorunlu mesleki muayene durumunda herhangi bir kaydı hazırlamak için kullanılır.
2. biyometrik veriler Tıbbi muayeneye katılım. Bu bilgiler, tıbbi raporunuzu ve zorunlu mesleki muayene durumunda herhangi bir kaydı hazırlamak için kullanılır.

Prevenza bireyler için (önemli) sonuçları olabilir konularda otomatik işleme temelinde kararlar almaz. Bu kararlar, bilgisayar programları veya sistemleri tarafından, bir insan olmadan (örn. bir Prevenza çalışanı) alınır.

Prevenza kişisel verilerinizi artık veri toplanan hedefleri elde etmek için kesinlikle gerekli olduğundan daha fazla tutmaz. Kişisel verilerin aşağıdaki (kategoriler) için aşağıdaki saklama dönemleri uygulanır:

(Kategori) kişisel veriler > Saklama süresi > Neden
1. isim ve soyad PMO *: 15 yıl
Mesleki muayene * *: 15 veya 40 yıl
Tıbbi dosyam. WGBO (tıbbi tedavi Sözleşmesi) uyarınca.
2. cinsiyet PMO *: 15 yıl
Mesleki muayene * *: 15 veya 40 yıl
Tıbbi dosyam. WGBO (tıbbi tedavi Sözleşmesi) uyarınca.
3 Doğum tarihi PMO *: 15 yıl
Mesleki muayene * *: 15 veya 40 yıl
Tıbbi dosyam. WGBO (tıbbi tedavi Sözleşmesi) uyarınca.
4. Adres detayları PMO *: 15 yıl
Mesleki muayene * *: 15 veya 40 yıl
Tıbbi dosyam. WGBO (tıbbi tedavi Sözleşmesi) uyarınca.
5. telefon numarası PMO *: 15 yıl
Mesleki muayene * *: 15 veya 40 yıl
Tıbbi dosyam. WGBO (tıbbi tedavi Sözleşmesi) uyarınca.
6. e-posta adresi PMO *: 15 yıl
Mesleki muayene * *: 15 veya 40 yıl
Tıbbi dosyam. WGBO (tıbbi tedavi Sözleşmesi) uyarınca.
7. bu web sitesinde, yazışmalarda ve telefonla profil oluşturarak örneğin aktif olarak sağladığınız diğer kişisel veriler Eğer dosyada dahil değilse: 1 yıl.
Dosyada ise:
PMO *: 15 yıl
Mesleki muayene * *: 15 veya 40 yıl
Eğer dosyama dahil değilse: teslimat hizmetleri için.
Aksi takdirde, tıbbi dosya. WGBO (tıbbi tedavi Sözleşmesi) uyarınca.
8. Web sitemizde faaliyetlerinizi hakkında bilgi 1 yıl Web sitemizdeki Kullanıcı deneyimini geliştirmek için.
9. Internet tarayıcısı ve cihaz türü 1 yıl Web sitemizdeki Kullanıcı deneyimini geliştirmek için.
10. Sağlık PMO *: 15 yıl
Mesleki muayene * *: 15 veya 40 yıl
Tıbbi dosyam. WGBO (tıbbi tedavi Sözleşmesi) uyarınca.
11. biyometrik veriler PMO *: 15 yıl
Mesleki muayene * *: 15 veya 40 yıl
Tıbbi dosyam. WGBO (tıbbi tedavi Sözleşmesi) uyarınca.

* WGBO ‘dan (tıbbi tedavi Sözleşmesi) verilerinizi 15 yıl boyunca tutmakla yükümlü bulunuyoruz.

* * Tehlikeli maddelere maruz kalma bağlamında zorunlu Tıbbi Sınavlar (normal bir PMO dışında) için, 40 yıllık bir saklama süresi maruz kaldıktan sonra hesaplanacaktır.

 

 

Prevenza bilgilerinizi üçüncü taraflara satmaz ve sadece sizinle anlaşmamızı yapmak veya herhangi bir yasal yükümlülüğe uymak için gerekirse bunu sağlayacaktır. Görevimizde verilerinizi işleyen şirketlerle, verilerinizin aynı düzeyde güvenlik ve gizliliğini sağlamak için bir işlemci anlaşması sonuçlandırırız. Prevenza bu işleme sorumlu kalır.

Prevenza sadece teknik ve fonksiyonel çerezler kullanır. Ve gizliliğinizi ihlal etmeyen Analitik çerezler. Çerez, bu Web sitesine ilk ziyarette bilgisayarınızda, tabletinizde veya akıllı telefonunuzda saklanan küçük bir metin dosyasıdır. Kullandığımız çerezler, Web sitesinin teknik çalışması ve kullanım kolaylığı için gereklidir. Onlar Web sitesinin düzgün çalıştığından emin olun ve, örneğin, tercih ayarlarınızı hatırlıyorum. Biz de Web sitemizi optimize edebilirsiniz. Çerezleri saklamak için Internet tarayıcınızı ayarlayarak çerezleri devre dışı bırakabilirsiniz. Ayrıca, tarayıcınızın ayarları üzerinden önceden kaydedilmiş tüm bilgileri de silebilirsiniz.

Kişisel verilerinizi görüntüleme, düzeltme veya silme hakkınız vardır. Buna ek olarak, veri işleme veya Prevenza tarafından kişisel verilerinizin işlenmesi itiraz izni iptal etme hakkınız var ve veri aktarımı hakkı var. Bu, size bir bilgisayar dosyasındaki kişisel verileri size veya söz ettiğiniz başka bir kuruluşa göndermek için bize bir istek gönderebilirsiniz anlamına gelir. Kişisel verilerinizin incelenmesi, düzeltilmesi, silinmesi, veri aktarımı ya da onayınızı geri çekme talebi veya kişisel verilerinizin administratie@Prevenza.nl ‘e işlenmesine itiraz etmek için bir istek gönderebilirsiniz. Denetim talebinin sizin tarafınızdan yapıldığından emin olmak için, isteğiniz ile kimlik belgenizin bir kopyasını göndermenizi istiyoruz. Bu kopyayı, pasaport fotoğraf, MRZ (Makine okunabilir bölge, pasaport altındaki sayılar ile şerit), pasaport numarası ve Citizen Service (BSN) siyah olun. Bu, gizliliğinizi korumak için. Mümkün olduğunca çabuk cevap vereceğiz, ama dört hafta içinde isteğinize göre. Prevenza da size olasılığı ulusal Supervisor, otorite kişisel veri ile bir şikayet Lodge var işaret etmek istiyorum. Bu aşağıdaki bağlantı üzerinden olabilir: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Prevenza verilerinizi ciddiye korur ve kötüye kullanımı, kaybı, yetkisiz erişim, istenmeyen açıklanma ve yetkisiz değişiklik önlemek için uygun önlemleri alır. Verilerinizin düzgün şekilde korunmadığını veya kötüye kullanım endikasyonları olduğunu gösteriyorsanız, lütfen müşteri hizmetimize başvurun veya administratie@prevenza.nl üzerinden

Web sitemizi ziyaretinizin analitik çerezini izleyerek, IP adresiniz gizliliğinizi korumak için anonittir. Örneğin, IP adresi 213.34.51.91 otomatik olarak 213.34.0.0 kısaltılır.

 

Prevenza sözde Do-No-Track isteği onur. Tarayıcınızda izlenmesini istemiyorsanız, Prevenza ‘nın Analytics çerez bunu gösterecektir.