Over Prevenza – Onze identiteit en onze klanten

Home » Over Prevenza – Onze identiteit en onze klanten

Over Prevenza

Prevenza is als landelijk opererende organisatie in 2011 gestart met het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek (PMO).
Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke partner voor het MKB en verzuimspecialisten met als pijlers:

  • Aandacht voor een werknemer,
  • Adviseren van een werkgever,
  • Motiveren van gedragsverandering.

Preventie draait om de unieke gezondheidsrisico’s en behoeftes van de persoon. Om de ‘vinger op de zere plek’ te kunnen leggen, is aandacht nodig. Mede hierdoor geloven wij in volledig maatwerkonderzoek en persoonlijke gesprekken en adviezen. Daarom is een goed medisch team erg belangrijk. Alle artsen en medisch specialisten van Prevenza zijn BIG-geregistreerd en worden middels nascholing in stelling gebracht werknemers nóg beter te begeleiden.

Onze artsen en assistenten bezoeken werkgevers door het hele land, ondersteund vanuit het kantoor in Amsterdam.

Voordelen

Bij u op locatie, landelijke dekking

De tijd van uw werknemers is kostbaar. Het zou in dat kader niet logisch zijn om uw werknemers af te laten reizen naar een onderzoekslocatie. Daarom komt onze arts naar ú. Niet alleen bespaart dat tijd, u zult ook zien dat de deelname aan het PMO hoger is. Dubbel resultaat dus.

Vaste contactpersoon

Het PMO verloopt veel soepeler met een vaste contactpersoon. Die is op de hoogte van alle kleine zaken zodat de opstart, planning, uitvoering en afhandeling van het PMO soepel verloopt. We proberen dus niet alleen de werkgever te helpen, maar ook de coördinator van het PMO.

PMO met arts

Al onze PMO’s worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde artsen en dus wordt de deelnemer ook daadwerkelijk gezien door de arts. De arts kan niet alleen als beste professional de gezondheid beoordelen, maar mag ook een lichamelijk onderzoek uitvoeren en bijvoorbeeld luisteren naar hart en longen, het zenuwstelsel controleren, etc.

Wij zijn dan ook tegen het fysiek laten uitvoeren van een PMO door enkel een leefstijlcoach of doktersassistent, zonder dat iedere deelnemer wordt gezien door een arts.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij staan garant voor een eerlijk en persoonlijk advies. Onze adviseurs bepalen samen met u welke onderzoeken daadwerkelijk nuttig zijn voor uw werknemers en nemen het karakter van uw organisatie daarbij in ogenschouw. Wij zullen nooit proberen u onderzoeken aan te smeren die van geen enkele toegevoegde waarde zouden zijn; dat is ook voor ons verspilling van tijd en energie.

Klantervaringen

Wij laten naar volle tevredenheid onze PMO’s uitvoeren door Prevenza. Goede organisatie, korte lijnen, 1 aanspreekpunt, goede prijs/kwaliteitverhouding en tevreden werknemers.

Over Incotec
INCOTEC Group draagt aanzienlijk bij aan de ontwikkeling van duurzame landbouw, wereldwijd, door technologieën te ontwikkelen die significante oplossingen kunnen bieden voor groenten en landbouwgewassen. INCOTEC werd in 1968 opgericht en is een onafhankelijk bedrijf sinds 2002. INCOTEC bedrijven over de hele wereld leveren producten en diensten die bijdragen aan zaadverbetering.

Janneke Linssen

QHSE Coördinator, Incotec Europe
Incotec Europe B.V.

Voor de uitvoering van Preventief Medische Onderzoeken voor onze klanten werken wij samen met Prevenza.

Zij ontzorgen onze klanten daarbij niet alleen, maar geven tevens passende adviezen aangaande de concrete invulling van een PMO. Zo adviseren zij welke onderzoeken écht belangrijk zijn en welke geen toegevoegde waarde hebben voor een organisatie. Op die manier krijgen onze klanten niet alleen een passend advies, maar ook de informatie die daadwerkelijk nuttig is in het kader van duurzame inzetbaarheid en het gezond houden van hun onderneming.

De persoonlijke benadering, korte lijnen, heldere communicatie, professionele werkwijze en juiste prijs-kwaliteit verhouding maken dat Prevenza dé partner voor ons is op het gebied van PMO’s.

Martijn van Loon

Directeur, Prima Arbo & Verzuim
Prima Arbo & Verzuim

Opdrachtgevers

Gemeente Amsterdam
Friesland Campina
Steinweg Handelsveem
NWO Organisatie v/ Wetenschappelijk Onderzoek
voestalpine Automotive Components
Xerox

Leveranciers

Medische Laboratoria Dr. Stein
Daxtrio Medische Producten
Welch-Allyn
Polar Wearables
Seca
BOW

Diensten

Preventief Medisch Onderzoek
Beroepskeuringen
Bodemsaneringskeuringen
Health-Checks
White Label PMO
Voedingsvoorlichting

Tussenpersoon of samenwerking?

Het is belangrijk om voor een specialistische opdracht een specialist in te schakelen. Daarom voert Prevenza in opdracht van haar partnerorganisaties Preventief Medisch Onderzoek (PMO) en Beroepskeuringen uit.

Benieuwd wat Prevenza voor uw klanten kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.