Combinatiekeuring: PMO gecombineerd met beroepskeuring

Home » Medisch Onderzoek » Combinatiekeuring: PMO gecombineerd met beroepskeuring

Combinatiekeuring: PMO + beroepskeuring. Nuttig en kosteneffectief.

Beroepskeuringen zijn gericht op veilig en gezond werken, maar zijn beperkt in onderzoek naar werkdruk, werkstress of leefstijlgerelateerde gezondheidsrisico’s. Daarom levert Prevenza de combinatiekeuring: PMO en beroepskeuring in 1 onderzoek.

Voordelen

  • Bij u op locatie
  • Arts (BIG-geregistreerd)
  • Beroepskeuring + PMO
  • Groepsrapportage werkgever
  • Kostenbeparing

Waarom een combinatiekeuring?

Indien uw medewerkers werken in een gevaarlijke of verontreinigde omgeving, dan moeten zij dit werk medewerkers zonder gevaar en veilig kunnen uitvoeren. Daarvoor zijn beroepskeuringen, zoals de bodemsaneringskeuring. Toch kan er verzuim ontstaan als gevolg van klachten die niet persé werkgerelateerd zijn zoals een verstoorde werk-privé balans of een hart- en vaatziekte.

Daarom is een combinatiekeuring waardevol. De beroepskeuring gericht op veilig en gezond werken, het PMO gericht op een gezonde leefstijl en lage psychische belasting.

Beroepskeuring

Gericht op wettelijke verplichting, veilig werken in gevaarlijke en/of verontreinigde omgeving. Inclusief certificering van de arts.

+ PMO

Aanvullend gesprek met de arts over non-werkgerelateerde gezondheid en vragenlijst over leefstijl, werkdruk/werkstress, PSA.

Kosten van een combinatiekeuring

De kosten van een combinatiekeuring hangt af van het type beroepskeuring en de inhoud van het PMO. De totale kosten van de combinatiekeuring wordt vooraf berekend en duidelijk inzichtelijk gemaakt. We maken graag een vrijblijvende kostenberekening voor u.

Voor een indicatie van de kosten maken we graag een afspraak met u. Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.